Mitsubishi LN25 varmepumpe i hvid A+++ rum fra 25 – 120 m2

Få en energieffektiv varmepumpe, der passer perfekt til enhver størrelse af rum med Mitsubishi LN25. Spar penge og miljø samtidigt med A+++ energimærket.

10.779,00 kr.

Søger du en varmepumpe, der ikke blot er højtydende og driftsikker, men også flot og stilren i designet? Så er Mitsubishi LN25 varmepumpen i hvid A+++ lige noget for dig. Denne varmepumpe er udviklet specielt til at yde optimalt i det nordiske klima, og kan rumme alt fra 25-120 m2. Med en LN25 varmepumpe er det slut med at skulle bekymre dig om høje varmeregninger, da dens A+++ energimærkning gør den ultra-energieffektiv. Du vil kunne mærke en umiddelbar forskel på din varmeregning og vil samtidig have en komfortabel og behagelig temperatur i dit hjem hele året rundt. Med sit elegante design vil denne varmepumpe ikke blot være en funktionel enhed i dit hjem, men også bidrage til at skabe en flot og stilren atmosfære. Giv dit hjem den energieffektive, flotte og pålidelige varmepumpe, det fortjener, med Mitsubishi LN25 varmepumpen.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN