Mitsubishi Varmepumpe Cool MUZ-HR25 – udedel

Få et behageligt indeklima med Mitsubishi Varmepumpe Cool MUZ-HR25. Opnå lavere energiforbrug og nyd stilhed og miljøvenlighed. Komfortabelt og økonomisk.

5.909,00 kr.

Drømmer du om at reducere dine opvarmnings- eller afkølingsudgifter i mange år fremover, samtidig med at du har et moderne design i dit hjem? Så er Mitsubishi Varmepumpe Cool MUZ-HR25 det perfekte valg til dig. Med sin lange levetid og driftsøkonomi er denne varmepumpe en investering, som du vil nyde i mange år. Udedelen til Mitsubishi Cool MSZ-HR25 har en hvid farve, og dens dimensioner på 699 x 538 x 249 mm, vejer den kun 23 kg. Det lydniveauet at både varme og afkøling er 50 dB. Vi anbefaler, at varmepumpen installeres af en KMO-autoriseret montør, da det forlænger varmepumpens levetid og bevare dens garantiperiode. Så gør et smart valg og spar penge samtidig med at du har et moderne og stilfuldt design i dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN