Mitsubishi Varmepumpe Cool MUZ-HR35 – udedel

Få et svalt og behageligt indeklima med en effektiv Mitsubishi Varmepumpe Cool MUZ-HR35 – nu med smart WiFi-styring. Fås til en skarp pris.

6.845,00 kr.

Opgradér dit hjem med Mitsubishi Varmepumpe Cool MUZ-HR35 – udedel. Med dens moderne design og overlegne driftsøkonomi, er denne varmepumpe det perfekte valg til at reducere dine opvarmnings- og afkølingsomkostninger i mange år fremover. Denne udedel er specielt designet til Mitsubishi Cool MSZ-HR35, og dens tekniske specifikationer viser dens imponerende ydelse. Med en maksimal rørlængde på 20 meter, maksimal højdeforskel på 12 meter og et lydniveau på kun 51 dB kan du nemt og stille opretholde et behageligt indeklima i dit hjem eller på dit kontor. Bemærk, at varmepumpen skal monteres af en KMO-autoriseret montør for at opretholde garantien. Opgradér dit hjem med Mitsubishi Varmepumpe Cool MUZ-HR35 – udedel, og oplev fordelene ved en varmepumpe på den mest effektive måde.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN