Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Cool MSZ-HR25, – 3,5 kW – 63-87 m², hvid – indedel

Få optimal varme og kulde med Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Cool. Spar energi og penge på opvarmning og køling af dit hjem. Let installation og støjsvag drift.

5.499,00 kr.

Opgrader dit hjem til en oase af komfort med Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Cool MSZ-HR25. Med en konstruktion, der garanterer lang levetid og overlegen driftsøkonomi, kan du nyde flere års besparelser på opvarmning og afkøling. Denne kompakte varmepumpe er skræddersyet til at køle dit hjem hurtigt og effektivt, samtidig med at den også kan opvarme det. Ideel til både sommerhuse og helårsboliger, tilbyder varmepumpen minimal støj, så du kan nyde en god nats søvn. Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt justere temperaturen, og når du tilkøber Mitsubishi WiFi-adapteren, kan du endda styre varmepumpen med din smartphone eller tablet via MELCloud. Hvor mange kvadratmeter en varmepumpe kan dække, afhænger af flere faktorer som lofthøjde, isoleringsstand osv. Men som en tommelfingerregel kan denne varmepumpe dække ca. 63-87 m². Så opgrader til Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Cool MSZ-HR25, og mærk forskellen i dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN