Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Cool MSZ-HR35, – 3,7 kW – 67-92 m², hvid – indedel

Opnå behagelig temperatur og renere luft med Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Cool MSZ-HR35. Dens energieffektive teknologi sikrer optimal varme- og køleydelse.

3.849,00 kr.

Med Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Cool MSZ-HR35, får du en varmepumpe med moderne design og overlegen driftsøkonomi, der vil reducere dine udgifter til opvarmning og afkøling i mange år fremover. Denne kompakte varmepumpe er konstrueret til at kraftigt køle dit hus ned på kort tid, samtidig med at den også kan hjælpe med at varme op. Idéel til sommerhuse eller helårsboliger, med lavt lydniveau for at sikre en god nattesøvn for dig og din familie. Du kan styre varmepumpen via den medfølgende fjernbetjening eller via MELCloud på din smartphone eller tablet (kræver tilkøb af Mitsubishi WiFi-adapter). Mens loftshøjde og isoleringsniveau spiller ind, kan varmepumpen dække omkring 67-92 m². Med Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Cool MSZ-HR35, vil du være i stand til at opretholde den ønskede temperatur hele året.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN