Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25, – 6,3 kW – 114-157 m², hvid – indedel

Få et behageligt og økonomisk indendørsklima med Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25. Spar på varmeregningen og lev miljøvenligt.

6.906,00 kr.

Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25 er mere end bare en varmepumpe. Den er en all-in-one løsning til dit hjem. Med dens moderne og minimalistiske design passer den perfekt ind i ethvert rum, og dens effektive driftsøkonomi sørger for, at du sparer penge hvert år. Den scanner dit rum med i-see sensor teknologi og lærer dine præferencer at kende. Du kan styre varmepumpen fra din sofa takket være dens indbyggede wifi og styrings-app – planlæg og juster temperaturen alt efter dine behov, og vælg mellem nat-tilstand og dag-tilstand for at optimere dit energiforbrug. Med en kapacitet på 6,3 KW kan den dække op til 157 kvadratmeter, hvilket gør den perfekt til både sommerhuse og helårshuse. Kort sagt, Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25 er den perfekte varmepumpe til det moderne hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN