Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25, – 6,3 kW – 114-157 m², perlehvid – indedel

Få en behagelig temperatur i hele hjemmet med Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25. Energivenlig, stilfuld og ideel til store rum. Køb nu.

6.365,00 kr.

Oplevelsen af et behageligt indeklima kan nu blive en realitet for dig med Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25. Denne kraftfulde og stilige varmepumpe har et moderne design og giver dig mulighed for at opvarme eller afkøle dit hjem på en effektiv måde. Med en kapacitet på 6,3 kW er varmepumpen ideel til et areal på 114-157 m², hvilket gør den perfekt til sommerhuse eller helårsboliger. Hero fra Mitsubishi er konstrueret til det nordiske klima, kunne væltes på sin i-see sensor, som styrer varme i forhold til hvor du er i rummet, samt benytter en night mode, hvor lydstyrken er reducereret helt ned til 3 dB. Du kan endda styre varmepumpen fra din smartphone eller tablet via den indbyggede WiFi-funktion. Med en ugeplan i appen eller fjernbetjeningen kan du planlægge varmepumpen efter hvornår du er i huset og hele tiden have fuld kontrol. Spar penge og gør dit hjem mere komfortabelt med Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25 i smuk perlehvid finish.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN