Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25, – 6,3 kW – 114-157 m², rød – indedel

Få en pålidelig varmepumpe med flot design og smart WiFi-funktion. Mitsubishi Hero MSZ-LN25 har en høj effekt, der passer til store rum og er energibesparende. Let at betjene og rengøre.

7.309,00 kr.

Opgradér dit hjem med en effektiv opvarmning eller afkøling, der er både yderst økonomisk og stilfuld. Hero MSZ-LN25 varmepumpen fra Mitsubishi imponerer med sit moderne og minimalistiske design, og er udviklet specielt til det nordiske klima. Med kapacitet på 6,3 kW kan denne varmepumpe nemt opvarme eller afkøle rum på 114-157 m², hvilket gør den perfekt til både sommerhuse og helårsboliger. Med i-see sensoren, der scanner og lærer brugernes præferencer til temperaturindstillinger, night mode, der reducerer støjniveauet på udedelen til så lavt som 3 dB, og indbygget WiFi, som giver dig mulighed for at kontrollere varmepumpen via en smartphone, er Mitsubishi Hero MSZ-LN25 varmepumpen en stor overlegenhed på markedet. Dette produkt kommer med en smart app eller en fjernbetjening, der kan hjælpe med at planlægge ugen efter dine behov, og give dig mulighed for en problemfri drift i mange år. Bestil din Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25 i dag og oplev komforten ved en moderne varme- eller køleløsning.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN