Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25, – 6,3 kW – 114-157 m², sort – indedel

Få den ultimative opvarmningsløsning med den effektive Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN25. Spar penge og få en attraktiv indedel i sort design.

6.879,00 kr.

Oplev en innovativ og stilfuld varmepumpe med Mitsubishi Hero MSZ-LN25. Denne luft-til-luft varmepumpe er designet til at imødekomme behovene i det nordiske klima og opvarmer dit hjem på en effektiv og pålidelig måde. Med dens avancerede i-see sensor, vil varmepumpen opdage og lære, hvor du befinder dig i rummet, for at optimere opvarmningen yderligere. Night mode-funktionen sænker også lyden på udedelen, hvilket giver en rolig og behagelig nattesøvn. Med den indbyggede WiFi kan du styre varmepumpen nemt og bekvemt fra din smartphone eller tablet, uanset hvor du er. Denne varmepumpe er perfekt til både sommerhuse og helårsboliger, og kan dække et areal på op til 157 m². Med et minimalistisk design i sort tilføjer varmepumpen også et æstetisk element i dit hjem. Reducer dine opvarmningsomkostninger og øg din komfort med Hero MSZ-LN25.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN