Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN35, – 6,6 kW – 120-165 m², hvid – indedel

Effektiv og stilren Mitsubishi Varmepumpe med 6,6 kW til mellemstore rum. Få ideel temperatur hele året og spar på energiregningen.

7.719,00 kr.

Mitsubishi Hero MSZ-LN35 varmepumpen er den perfekte løsning til at reducere udgifterne til opvarmning eller afkøling i dit hjem eller sommerhus. En moderne og stilfuld varmepumpe, der har en lang levetid og en overlegen driftsøkonomi. Hero er konstrueret specielt til det nordiske klima og har en effektiv opvarmning, der gør den velegnet til husstande op til 120-165m². Varmepumpen har imponerende funktioner som i-see sensor, night mode og indbygget WiFi til at justere indstillingerne med en app på din smartphone eller tablet. Alt sammen gør det nemt at styre og konfigurere til din egen personlige tilpasning, med en praktisk fjernbetjening og en uges planfunktion. Denne smukke varmepumpe har alt, hvad du har brug for, og passer godt til enhver indretning med sit minimalistiske hvide design. Lad Mitsubishi Hero MSZ-LN35 varmepumpen varme op eller køle dit hjem på effektiv og stilfuld måde.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN