Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN35, – 6,6 kW – 120-165 m², sort – indedel

Få komfortabel varme i hele hjemmet med Mitsubishi Hero MSZ-LN35 varmepumpen – energieffektiv, stilfuld og klar til at tage kampen op mod alle vejrforhold.

8.989,00 kr.

Mitsubishi Varmepumpe Luft/Luft Hero MSZ-LN35 er en æstetisk og pålidelig varmepumpe, som er specielt designet til nordiske forhold. Med dens minimalistiske og moderne design passer den perfekt ind i ethvert hjem eller sommerhus. Varmepumpen har en i-see sensor, der kan scanne og lære om dit rum og dine vaner. Du kan sænke udedelens støjniveau helt ned til 3 dB med night mode, og med WiFi-funktionen kan du styre varmepumpen fra hvor som helst, når som helst. Denne varmepumpe er nem at sætte op og styre via Mitsubishi’s app eller fjernbetjening, hvor du kan planlægge ugens opvarmningsbehov. Du kan stole på den overlegne driftsøkonomi i mange år fremover og opleve en massiv reduktion i varmeudgifterne. Med en effekt på 6,6 kW kan denne varmepumpe opvarme et område på 120-165 m², hvilket betyder at du kan slappe helt af, med viden om at hele dit hus er varmet op på en effektiv måde.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN