Monoblok varmepumpe Kensol KTM 17KW

Opnå ultimativ komfort året rundt med Kensol KTM 17KW-varmepumpen. Spar energi, mindsk din CO2-aftryk og nyd et perfekt klima i dit hjem. Bestil i dag.

45.122,00 kr.

Forestil dig at have evnen til at skabe et behageligt indeklima året rundt, uden at det belaster din økonomi eller miljøet. Med Kensol KTM 17KW Monoblok varmepumpe bliver dette scenarie til virkelighed.

Denne imponerende varmepumpe er ikke kun en teknologisk mesterpræstation, men også et æstetisk smukt indspark til dit hjem. Den lader dig skabe det perfekte miljø, hvor komfort og energieffektivitet går hånd i hånd.

Med en imponerende kapacitet på 17KW formår Kensol KTM at levere den nødvendige varme for at holde dit hjem varmt og hyggeligt, selv på de koldeste vinterdage. Den intelligente teknologi gør det muligt for varmepumpen at tilpasse sig alle sæsoner og sikrer optimal ydeevne og komfort.

Ikke nok med at denne varmepumpe holder dit hjem varmt om vinteren, den fungerer også som en effektiv køleløsning om sommeren. Ved at udnytte det mest moderne køleteknologi kan Kensol KTM give dig den nødvendige køling, så du kan nyde behagelige indendørstemperaturer på selv de varmeste dage.

Med en intuitiv og brugervenlig betjening er det nemt at indstille og styre denne varmepumpe. Du kan nemt tilpasse indstillingerne til dine præferencer og behov og dermed skabe det optimale indeklima. Og med den smarte fjernbetjening kan du endda styre varmepumpen, når du ikke er hjemme.

Kensol KTM 17KW Monoblok varmepumpe er ikke kun en investering i dit hjem, men også i fremtidens bæredygtighed. Denne varmepumpe bruger betydeligt mindre energi sammenlignet med traditionelle varmesystemer, hvilket ikke kun reducerer dine driftsomkostninger, men også din påvirkning af miljøet.

Så tag springet ind i fremtiden med Kensol KTM 17KW Monoblok varmepumpe og oplev den ultimative kombination af komfort, kvalitet og bæredygtighed. Giv dit hjem den behandling, det fortjener, og skab et miljø, hvor du og din familie kan trives året rundt.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN