Nero Surround Biopejs – sort

Gør dit hjem hyggeligere med en Nero Biopejs. Øko-venlig, Inkl. fjernbetjening og kan bruges både indendørs og udendørs. Køb nu.

19.349,00 kr.

Når du vil opgradere dit hjem til et luksuriøst og moderne niveau, er Nero Surround Biopejsen det perfekte valg. Denne pejs er mere end blot en varmekilde, det er et kunstværk, som vil tilføje en fornemmelse af elegance og stil til ethvert rum i dit hjem. Den smukke sortfarve er med til at fremhæve de slanke og elegante linjer, der er designet i pejsen.

Nero Surround Biopejsen er også en bæredygtig mulighed, da den er udstyret med en ethanolbrænder, som ikke kræver nogen elektricitet. Det gør det nemt at placere pejsen hvor som helst i dit hjem uden at skulle bekymre dig om ledninger og stikkontakter. Denne biopejs er også sikker og nem at betjene, da flammerne kan justeres efter dine præferencer.

Vælg denne biopejs, og du vil opleve en unik atmosfære i dit hjem, som vil imponere og inspirere både dig selv og dine gæster.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN