Ooni Premium træpiller Eg 3 kg

Bliv mesteren på grillen med Ooni Premium træpiller i elegant eg. Optimer smagen og lav perfekte grillretter hver gang. Køb nu og træd ind i grillens elite.

75,00 kr.

Tag med på en aromatisk rejse tilbage til de gamle egens skovområder med vores Ooni Premium træpiller Eg 3 kg. Disse træpiller er designet specielt til at bruge i din Ooni pizzaovn og vil bringe en uovertruffen smag og aroma til dine lækre pizzaer.

Med Ooni Premium træpiller Eg kan du nemt antænde dine pizzaovn og nyde en effektiv forbrænding, der efterlader næsten ingen aske. Du behøver kun ca. 300 g træpiller til optænding og den første skønne pizza.

Vores træpiller er ikke kun praktiske, de er også fødevaresikre, så du kan lave lækre måltider i din pizzaovn med ro i sindet.

Så hvis du er klar til at løfte din pizzaoplevelse til nye højder og tilføje en autentisk smag af eg til dine hjemmelavede pizzaer, så prøv vores Ooni Premium træpiller Eg 3 kg. Din smagsoplevelse vil aldrig være den samme igen.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN