Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-MDC09J3E5 luft/vand monoblok, 9 kW

Skab en grønnere fremtid og spar penge. Med Panasonic Aquarea Varmepumpe kan du opvarme dit hjem og dit vand billigt og effektivt. Oplev 9 kW kapacitet og det stilfulde design.

33.525,00 kr.

Panasonic Aquarea Varmepumpe er den ultimative opvarmningsløsning til dit hjem. Med en kraftig opvarmningsevne og en høj energiklassemærkning får du både en lavere energiregning og en behagelig varme i din bolig. Vores monoblok model er velegnet til installation i hjem beliggende i ekstremt kolde vejrforhold uden brug af elektrisk forvarmningssystem. Du kan tilslutte den på eksisterende vandinstallation for opvarmning og nedkøling af din bolig med hjælp fra radiatorer, ventilationsspoler, gulvvarme og varmt brugsvand. Panasonic Aquarea Varmepumpe leveres med indbygget ekspansionsbeholdere til beskyttelse af systemet, når vand udvider sig ved temperaturændringer. Og med Smart Cloud Aquaarea-modellen kan du styre opvarmningsenheden trådløst via Wi-Fi eller kablet LAN. Vær med til at tage vare på miljøet og samtidig opnå en behagelig varme i dit hjem med Panasonic Aquarea Varmepumpe.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN