Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-MXC09J3E8 luft/vand monoblok, 9 kW

Få mere ud af din varmepumpe med Panasonic Aquarea. Spar penge, reducér CO2-udslip og nyd en stabil varmekilde året rundt. Op til 9 kW varmekapacitet.

41.363,00 kr.

Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-MXC09J3E8 luft/vand monoblok, 9 kW er den ultimative opvarmningsløsning til dit hjem. Denne kraftfulde varmepumpe er specielt designet til at levere optimal ydeevne, selv i de mest ekstreme vejrforhold med udendørstemperaturer helt ned til -20 °C.

Panasonic Aquarea Varmepumpe er en luft-til-vand monoblok model og sikrer en problemfri installation uden elektrisk forvarmingssystem. Hjem, der udstyres med denne varmepumpe, nyder godt af en høj energieffektivitet, som oversætter til en lavere energiregning og en bæredygtig løsning. Du kan kombinere modellen med en vandbeholder for bedre udnyttelse af produktionen af brugsvand og øget energibesparelse.

Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-MXC09J3E8 er også udstyret med fjernstyret betjening af opvarmning ved hjælp af Smart Cloud til både trådløst Wi-Fi eller kablet LAN, for smartere styring af opvarmning i dit hjem.

Vælg Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-MXC09J3E8 og nyd godt af dens ydeevne, energieffektivitet og smarte styringsfunktioner, og få varme, når du har brug for det, selv på de koldeste dage.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN