Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-MXC12J3E8 luft/vand monoblok, 12 kW

Oplev høj ydeevne og energibesparelser med Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-MXC12J3E8. Den er den ideelle løsning til dit hjem og kan nemt installeres uden ekstra hydraulisk enhed.

47.199,00 kr.

Vil du gerne have en billigere opvarmning til dit hjem eller din virksomhed, uden at gå på kompromis med effektiviteten? Så er Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-MXC12J3E8 luft/vand monoblok, 12 kW et glimrende valg til dig. Denne 3-fasede monoblok model holdes kørende i selv de mest ekstremt kolde vejrforhold, med en udgangskapacitet på ned til -20°C uden behov for elektrisk forvarmning. Varmepumpen kan kombineres med en vandbeholder for bedre udnyttelse af brugsvand, hvilket resulterer i endnu flere energibesparelser. Med høj energiklassifikation er modellen både miljøvenlig og økonomisk, og du vil med garanti opleve en betydelig reduktion i din månedlige elregning. Med mulighed for fjernstyret betjening af opvarmningen gennem Smart Cloud, er dette en smart og praktisk løsning for alle. Så glem alt om de kedelige radiatorer og invester i denne moderne og effektive varmepumpe fra Panasonic.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN