Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-MXC16J3E8 luft/vand monoblok, 16 kW

Oplev året rundt komfort og spar på energiregningen med Panasonic Aquarea Varmepumpe – nu med 16 kW varmeeffekt. Op til 5 gange så effektiv som elvarme.

57.096,00 kr.

Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-MXC16J3E8 er det perfekte valg, hvis du ønsker en kraftfuld varmepumpe, der kan opvarme dit hjem effektivt, selv i ekstremt kolde vejrforhold. Med en kapacitet på 16 kW og T-CAP teknologi kan denne varmepumpe opretholde sin udgangskapacitet ved en udendørs temperatur ned til -20 °C uden anvendelse af elektrisk forvarmersystem. Denne monoblok model er nem at installere og er velegnet til boliger med minimum én udedel og radiatorer, ventilationsspoler, gulvvarme og varmt brugsvand. Energiklassemærkningen sikrer dig en lavere energiregning, og du kan kombinere modellen med en vandbeholder for endnu bedre udnyttelse af produktion af brugsvand og øgede energibesparelser. Du kan fjernstyre din opvarmning med Smart Cloud, og modellen er forberedt til trådløst Wi-Fi eller kablet LAN for en smartere styring af opvarmningen. Investér i Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-MXC16J3E8 og få optimal varmeydelse og besparelse på din energiregning.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN