Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-SDC0305J3E5 luft/vand indedel, 3+5 kW

Spar op til 80% på dit varmeforbrug med Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-SDC0305J3E5. Elegant og effektiv luft/vand indedel med 3+5 kW kapacitet.

16.099,00 kr.

Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-SDC0305J3E5 luft/vand indedel, 3+5 kW er den perfekte løsning til energibesparende opvarmning og køling af dit hjem. Med dens innovative teknologi, kan denne varmepumpe effektivt opvarme og varme op dit hjem på de kolde vinterdage, og nedkøle din bolig når solen stiger på de varme sommerdage. Denne varmepumpe har en høj energiklassifikation, som betyder, at det vil være en billigere og mere miljøvenlig løsning for at opvarme og afkøle dit hjem. Dens 185 liters beholdere lavet af rustfrit stål gør det lettere at opbevare varmt brugsvand og reducerer energitabet. Med sin kompakte størrelse og flot design er det en nem og stilfuld tilføjelse til dit hjem. Tøv ikke med at investere i Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-SDC0305J3E5 luft/vand indedel, 3+5 kW, for at opnå et energieffektivt og behageligt hjem i årevis fremover.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN