Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-SDC0709J3E5 luft/vand indedel, 7 kW

Få lavere varmeregning og mindre CO2-udledning med denne luft-til-vand varmepumpe. Spar op til 78% af din varmeudgift og få højt indeklima.

18.999,00 kr.

Oplev ultimativt komfort med Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-SDC0709J3E5. Denne luft/vand varmepumpe-indedel med vandbeholder er designet til at imødekomme alle dine opvarmnings- og nedkølingsbehov. Den er en 1-faset bi-bloksmodel, der giver dig varme selv på kolde vintermåneder og en forfriskende køling på varme sommerdage og holder luften ren og frisk hele året rundt. Med en installation i nybyggeri og lave energihuse, kan du spare penge på energiregningen, og samtidig kan du regne med en effektiv opvarmning og varmt brugsvand til din bolig. Den rustfri stålbeholder har en kapacitet på 185 liter, hvilket sikrer dig optimal lagringseffektivitet og mindsker dit energitab. Oplev hvor enkelt og nemt det kan være at skabe et behageligt indeklima og spare penge med Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-SDC0709J3E5.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN