Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-UD03JE5 luft/vand udedel, 3 kW

Få dit hus varmet bæredygtigt med Panasonic Aquarea varmepumpen WH-UD03JE5. Den lave lydniveau, 3 kW varmeeffekt og gode garantiordning gør den til en attraktiv investering.

10.809,00 kr.

Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-UD03JE5 luft/vand udedel, 3 kW er den ideelle løsning til dem, der ønsker at opretholde komfortable temperaturer i deres hjem året rundt. Med høj ydelse og egenskaber, der gør den ideel til brug i nye og lavenergi huse, har denne varmepumpeudendel evnen til at opretholde sin udgangskapacitet uden anvendelse af elektrisk forvarmingssystem ved temperaturer på op til -20 °C, hvilket gør den ideel til selv de koldeste måneder. Denne luft til vand varmepumpe er nem at installere og kan bruges sammen med eksisterende vandinstallationer til opvarmning og afkøling af boliger ved hjælp af radiatorer, ventilationsspoler og gulvvarme. Med høj energiklassemærkning kan du være sikker på en betydeligt lavere energiregning. Du kan nemt styre varmen via Smart Cloud-appen, og så er den også forberedt til trådløst wi-fi eller kablet lan, så du kan opnå bedre kontrol over dit energiforbrug. Tøv derfor ikke med at købe Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-UD03JE5 luft/vand udedel, 3 kW til dit hjem og oplev en ny standard inden for komfort og effektivitet.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN