Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-UD09JE5-1 split udedel, 9 kW

Få en behagelig temperatur hele året med den effektive Panasonic Aquarea Varmepumpe. Spar penge på energiforbruget og nyd en mere bæredygtig opvarmning.

19.184,00 kr.

Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-UD09JE5-1 split udedel, 9 kW er den ultimative løsning til opvarmning af dit hjem. Denne split varmepumpe enhed fungerer selv under meget frostige vejrforhold og kan operere i temperaturer helt ned til -23 °C. Med sin imponerende energieffektivitet bidrager den til at holde din energiregning lav. Den optager luftens energi og kan bruges til opvarmning af gulvvarme, radiatorer, varmt brugsvand og ventilationsspoler. Den kan fungere sammen med en WH-ADC0309J3E5ANC All-in-One indedel eller en WH-SDC0709J3E5 split indedel. Med Smart Cloud Modellen kan du styre din opvarmning trådløst eller kablet via LAN, og med et Aquarea service+ abonnement fra Panasonic kan du få din varmepumpe fjernovervåget. Investér i en Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-UD09JE5-1 split udedel, 9 kW, og få en problemfri og effektiv opvarmning af dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN