Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-UDO5JE5 luft/vand udedel, 5 kW

Opgrader dit hjem med den energieffektive Panasonic Aquarea varmepumpe. Få 5 kW varme med en luft/vand udedel, der kan opvarme hele dit hus – selv i koldt vejr.

14.543,00 kr.

Panasonic Aquarea Varmepumpe WH-UDO5JE5 er den smarte og energibesparende løsning til dit hjem. Med dens høje ydelse og kapacitet, er den velegnet til både nye og lavenergi huse. Udedelen kan opretholde sin kapacitet ved temperaturer helt ned til -20°C uden behov for et elektrisk forvarmersystem. Varmepumpen kan give varme i de kolde vintermåneder og varme brugsvandet op i vandbeholderen.

Panasonic Aquarea varmepumpen er en alsidig løsning, som kan kobles til eksisterende vandinstallationer for opvarmning og nedkøling af dit hjem. Den fungerer med radiatorer, ventilationsspoler, gulvvarme, varmt brugsvand og har den højest mulige energiklasse, for at sikre dig en lavere energiregning.

Du kan også styre opvarmningen af dit hjem fra din smartphone med Smart Cloud-funktionen. Kombineret med et wi-fi modul kan du tilføje endnu smartere styring til din varmepumpe. Med Panasonic Aquarea WH-UDO5JE5 varmepumpe får du en energi- og pladsbesparende løsning, som er skræddersyet til dine behov.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN