Panasonic CS-HZ25XKE varmepumpe 7,5 kW. Luft/luft. Vægmodel, WIFI. indedel

Opnå optimal komfort med Panasonic CS-HZ25XKE varmepumpe. Effektiv og energibesparende, med indbygget WIFI og nem betjening.

5.117,00 kr.

Panasonic CS-HZ25XKE varmepumpe 7,5 kW – Tag kontrol over dit indeklima med stil.

Drømmer du om at skabe det perfekte indeklima i dit hjem? Så er Panasonic CS-HZ25XKE varmepumpe lige det produkt, du har brug for. Med sin imponerende SCOP 5,69 A+++ og SEER 8,70 er denne varmepumpe ikke kun energieffektiv, men også yderst kraftfuld.

Denne moderne luft-til-luft varmepumpe bruger R32 kølemiddel, hvilket gør den mere miljøvenlig og energibesparende. Med dens maksimale varmekapacitet på 7,5 kW kan du nemt opvarme dit hjem og skabe en behagelig atmosfære, uanset om det er sommer eller vinter.

Men denne varmepumpe stopper ikke ved at levere den perfekte temperatur. Den er også udstyret med indbygget WIFI-styring, hvilket giver dig mulighed for at styre varmepumpen fra din smartphone eller tablet. Så uanset om du er på arbejde eller sidder i sofaen, kan du nemt tilpasse temperaturen efter dine behov, så du altid har det behageligt.

Men det er ikke alt – Panasonic CS-HZ25XKE varmepumpen er også udstyret med den nyeste nanoe-X teknologi, der effektivt renser luften i dit hjem. Du og din familie kan nyde renere og sundere indeluft, da denne teknologi fjerner lugte, allergener og skadelige stoffer i luften.

Så hvorfor nøjes med mindre, når du kan få det bedste? Investér i Panasonic CS-HZ25XKE varmepumpe, og skab det ultimative indeklima i dit hjem. Vælg kvalitet, vælg komfort, vælg Panasonic.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN