Tilbud

Panasonic CZ35 WKE varmepumpe- 6,70 KW – 120-165 m²

Få en effektiv og energibesparende opvarmning af dit hjem med Panasonic CZ35 WKE varmepumpen – passer perfekt til et hjem på 120-165 m². Oplev øjeblikkelig varme og lavere energiregning.

9.599,00 kr.

Drømmer du om at opretholde et behageligt og komfortabelt indeklima året rundt, samtidig med at du sparer på energien? Så er Panasonic CZ35 WKE varmepumpen den perfekte løsning til dig. Denne varmepumpe er specielt designet til det nordiske klima og kan fungere effektivt selv ved temperaturer så lave som -35°C. Med en ydelse på 6,70 KW kan den opvarme rum på 120-165 m², og med dens grundvarmefunktion kan den også holde et rum frostfrit med en temperatur på 8 til 10°C, hvilket gør den perfekt til sommerhuse eller private hjem. Med IC5 Remote Control (tilkøb) kan du endda nemt styre pumpen via din mobil, så du kan tænde for varmen, inden du tager på tur til sommerhuset. Med en komplet standard installation fra vores erfarne montørteam er dit nye indeklima kun et klik væk. Vores montører klarer installationen, levering, montering, opsætning, oprydning og giver dig en lille kursus i, hvordan du benytter din nye varmepumpe. Så gør dig selv og din tegnebog en tjeneste og invester i Panasonic CZ35 WKE – din nøgle til et behageligt indeklima året rundt på en miljøvenlig måde.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN