Panasonic Kit 7Kw L/V Hydro Varmepumpe

Oplev effektiv klimakontrol med Panasonics Kit 7Kw L/V varmepumpe. Spar energi, penge og miljøet med denne letinstallerede løsning.

48.492,00 kr.

Panasonic Kit 7Kw L/V Hydro Varmepumpe er løsningen, du har ledt efter til at opvarme dit hjem med miljøvenlig energi. Med en ydelse på 7 kW er denne varmepumpe en kraftfuld enhed, der effektivt kan varme op i et stort hjem eller en lille kontorbygning. Med en udendørs enhed (WH-UD07JE5) og en indendørs enhed (WH-SDC0709J3E5) er denne varmepumpe let at installere og bruge. Den er designet med den nyeste teknologi, som gør, at den er meget stille og energieffektiv. Varmepumpen fungerer ved at trække energi ud af luften udenfor og derefter omdanne den til varme til dit hjem. Med denne Panasonic Kit 7Kw L/V Hydro Varmepumpe kan du spare på energiudgifterne og samtidig reducere dit CO2-aftryk. Køb denne varmepumpe i dag, og opnå en behagelig og miljøbevidst opvarmning af dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN