Panasonic luft/vand VVB 167 liter væghængt. Godkendt til 3-16 kW Varmepumper. Beholder kan vendes så rør er nedad. Varmeflade 1,8 m2

Oplev problemfri opvarmning med Panasonic luft/vand VVB. Godkendt til både små og store varmepumper og med vendbar beholder for optimal fleksibilitet.

10.980,00 kr.

Opgrader dit hjem til det næste niveau med Panasonic luft/vand VVB 167 liter væghængt. Vores avancerede varmepumpe-teknologi giver en effektiv og pålidelig varme- og vandløsning til hele dit hjem. Med en varmeflade på 1,8 m2 og en beholder, der kan vendes, så rørene er nedad, er denne enhed designet til at levere optimal varme, når du har brug for den. Godkendt til 3-16 kW varmepumper og med en kapacitet på 167 liter, kan du nemt dække alle dine opvarmningsbehov. Spar på energien og penge samtidig med at du skaber et mere behageligt og miljøvenligt hjem. Bestil din Panasonic luft/vand VVB 167 liter væghængt i dag og oplev forskellen.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN