Tilbud

Panasonic NZ35YKE Etherea Varmepumpe med indbygget WiFi – 7,4 kW – 130-180 m²

Få mere varme og komfort til dit hjem med Panasonics NZ35YKE Etherea Varmepumpe med indbygget WiFi. Spar penge og styr det intelligente system nemt fra din telefon – perfekt til dig, der ønsker en moderne løsning til et varmere hjem.

Original price was: 12.069,00 kr..Current price is: 11.009,00 kr..

Panasonic NZ35YKE Etherea er den ultimative varmepumpe til dit hjem. Med dens avancerede teknologi og nordiske design, er den udviklet til at performere på højt niveau helt ned til -25°C. Med en energieffektivitet i en klasse for sig, leverer denne varmepumpe fantastiske resultat på en måde som man ikke har set tidligere i varmepumpe industrien. Denne model er udstyret med indbygget Wi-Fi funktion som giver dig fjernstyring uanset hvor du befinder dig i verden, og med støtte af Google Assistant eller Amazon Alexa, kan du let stemmestyre pumpen. Grundvarmefunktionen holder rummet opvarmet ned til 8 til 15 grader, hvilket gør den ideel til sommerhuse eller private hjem. Med dens smarte design er det enkelt at installere og nemt at udskifte med andre Panasonic-modeller. Og ikke at forglemme, ved at skifte din gamle varmepumpe ud med etherea-modellen, sparer du både på miljøet og på din pengepung. Forkæl dit hjem med den bedste varmepumpe på markedet, Panasonic NZ35YKE Etherea.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN