Panasonic NZ50YKE Etherea Varmepumpe med indbygget WiFi – 8,3 kW – 150-200 m²

Få fuld kontrol over dit indeklima med Panasonic NZ50YKE varmepumpen med WiFi. Spar penge og oplev en stillegående og effektiv opvarmning. Perfekt til mellemstore rum.

34.515,00 kr.

Panasonic NZ50YKE Etherea Varmepumpen er den ultimative energibesparende løsning til at sikre et behageligt indeklima året rundt. Takket være dens grundvarmefunktion kan du nu holde dit sommerhus eller hjem frostsikkert hele året. Pumpen er specielt udviklet til det nordiske klima, og dens høje ydeevne og effektivitet sørger for en betydelig besparelse på energiregningen. Med en kapacitet på 8,3 kW opvarmer denne varmepumpe rum med en størrelse på 150-200 m², og dens elegante design passer perfekt ind i ethvert rum. Med den indbyggede WiFi-funktion kan du styrer pumpen fjernbetjent og træffe ændringer uanset hvor du befinder dig. Du kan endda stemmestyre pumpen via Google Assistant eller Amazon Alexa, hvis den er tilsluttet Panasonic Comfort Cloud. Udskift din gamle varmepumpe med modellen NZ50YKE Etherea og oplev fordelene ved en højere energieffektivitet og smarte funktioner. Denne varmepumpe er bedre for miljøet og for din pengepung.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN