Panasonic Split CZ35WKE varmepumpe 6,70 kW

Oplev komfort året rundt med Panasonic Split CZ35WKE varmepumpe. Spar energi og nyd den bedste temperaturstyring i dit hjem.

8.089,00 kr.

Få alle fordelene ved et behageligt og komfortabelt indeklima året rundt med Panasonic Split CZ35WKE varmepumpen. Denne varmepumpe er afgjort det bedste valg, når det kommer til både ydeevne og energibesparelse.

Med en imponerende kapacitet på 6,70 kW kan denne varmepumpe opvarme eller køle dit hjem med lethed, uanset vejret udenfor. Du kan sige farvel til bekymringer om kulde og varme, da Panasonic Split CZ35WKE varmepumpen leverer en pålidelig og konstant temperaturregulering.

Denne varmepumpe er også utrolig effektiv takket være den avancerede R32 kølemiddelteknologi. Det betyder, at den ikke kun holder dit hjem behageligt, men også hjælper med at reducere dit energiforbrug, hvilket resulterer i besparelser på din energiregning.

Panasonic Split CZ35WKE varmepumpen er ikke kun praktisk, men også stilfuld. Med sit elegante design vil den passe perfekt ind i ethvert rum og blive en moderne tilføjelse til din boligindretning.

Så hvis du ønsker at skabe et optimalt indeklima med perfekt temperaturregulering året rundt, er du kun et skridt væk. Invester i Panasonic Split CZ35WKE varmepumpen, og oplev alle fordelene ved denne højtydende og energieffektive løsning. Din komfort er vores prioritet.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN