Panasonic Varmepumpe CU-Z25UFEA-1 – udedel

Få en optimal hjemmekomfort året rundt med Panasonic Varmepumpe CU-Z25UFEA-1. Spar penge, plads og miljø samtidig med et stilrent design.

7.946,00 kr.

Panasonic Varmepumpe CU-Z25UFEA-1 – udedel er det ultimative valg for dig, der ønsker en enestående effektiv opvarmning og køling hele året rundt. Uanset om det er varme eller køling, vil du opleve en markant reduktion i energiforbruget, mens indeklimaet forbliver behageligt og komfortabelt. Denne udedel er specifikt designet til det nordiske klima og blevet testet under de hårdeste forhold for at sikre, at den virker optimalt, selv når vejret er hårdt. Med tekniske specifikationer som 230 V spænding, anbefalet sikring på 10 A samt en luftstrøm på 32,2 m³/min (varme/køling) og et lydniveau på mellem 43 og 48 dB afhængigt af driftsform, vil du opleve en velfungerende varmepumpe til absolut en fair pris. Bemærk, at varmepumpen skal monteres af en KMO-autoriseret montør for at opretholde garantien. Overvejer du en serviceaftale, så tilbyder Aquarea service+ fra Panasonic fjernovervågning af din varmepumpe døgnet rundt, så du altid er sikret et velfungerende varmesystem. Hjælp til problemstillinger vil du også få. Se mere og tilmeld dig Panasonic Service+ i dag.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN