Panasonic Varmepumpe CU-Z25UFEA-1, udedel

Effektiv opvarmning i ekstreme temperaturer med Panasonic Varmepumpen – spar energi og penge samtidigt med et stilrent design. Køb nu hos os.

8.020,00 kr.

Gå ikke glip af muligheden for at gøre din hverdag mere komfortabel og miljøvenlig med Panasonic Varmepumpe CU-Z25UFEA-1 udedel. Med en spænding på 230V og anbefalet sikring på 10A, kan denne hvide udedel levere en effektiv og lydsvag varmestrøm på 32,2 m³/min i opvarmning og køling. Med et lavt støjniveau på kun 43dB under kølingens laveste indstilling vil du føle dig som om du befinder dig midt i naturen. Med målene 622x824x299 og en vægt på kun 34 kg er udedelen yderst praktisk og nem at installere. Betjeningstemperaturen på -15 °C til +43 °C sikrer, at du kan nyde en behagelig temperatur når som helst på året. Anlægget skal installeres af en KMO certificeret person for at fabriksgarantien dækker, og du kan nu spare penge, samtidig med at du skåner miljøet. Bestil nu, og gør en indsats for en mere bæredygtig fremtid.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN