Panasonic Varmepumpe CU-Z35UFEA-1, udedel

Få varmen optimalt i ethvert rum. Panasonic Varmepumpe med energiklasse A+++ kan både varme og køle – spar penge på energiregningen i dag.

9.276,00 kr.

Panasonic Varmepumpe CU-Z35UFEA-1, udedel er den ultimative løsning til dig, der ønsker at opvarme eller køle dit hjem på effektiv vis. Udedelen er testet i det nordiske vejr og kan klare selv den koldeste vinterdag. Med en anbefalet sikring på 10 A kan du trygt og sikkert benytte varmepumpen, der har en imponerende luftstrøm på 34,4 m³/min (varme) og 32,7 m³/min (køl). Lydniveauet er yderst lavt, så du kan nyde godt af varmepumpens høje ydelse uden at blive forstyrret. Med sine mål på 622x824x299 mm har udedelen en kompakt størrelse og vejer blot 37 kg, så den er nem at placere og installere. Udedelen har desuden rørtilslutninger på 1/4 og 3/8 og kan klare driftstemperaturer fra -15 °C til +43 °C. Bemærk, at anlægget skal installeres af personer med KMO certifikat for at fabriksgarantien dækker. Gør dit hjem mere behageligt året rundt med den robuste og pålidelige Panasonic Varmepumpe CU-Z35UFEA-1, udedel.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN