Panasonic varmepumpe HZ35XKE

Opnå ultimativ komfort hele året rundt med Panasonic varmepumpen HZ35XKE. Køl eller varm dit hjem med energieffektivitet og stil.

12.839,00 kr.

Oplev komforten og effektiviteten i Panasonic varmepumpe HZ35XKE. Med avanceret teknologi og stilfuldt design er denne varmepumpe det perfekte valg til at skabe det ultimative indeklima i dit hjem.

HZ35XKE leveres med en imponerende SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) på 5,30 og A+++ energimærkning. Dette betyder, at du med denne varmepumpe kan opnå optimal effektivitet og energibesparelse – både når det kommer til opvarmning og nedkøling af dit hjem.

Den indbyggede Wifi-modul giver dig mulighed for at styre varmepumpen fra din smartphone eller tablet. Du kan nemt justere temperaturen, indstille tidspunkter for opvarmning eller nedkøling og endda overvåge energiforbruget, uanset hvor du befinder dig. Det giver dig fuld kontrol og fleksibilitet til at tilpasse dit indeklima efter dine behov.

HZ35XKE er også udstyret med den innovative nanoe™ X-teknologi. Denne teknologi hjælper med at forbedre luftkvaliteten i dit hjem ved at reducere lugte, bekæmpe bakterier og vira, samt fjerne allergener fra luften. Du kan være sikker på, at du og din families sundhed og velvære er i gode hænder med denne avancerede varmepumpe.

Så hvad venter du på? Oplev det bedste af komfort, effektivitet og sundhed med Panasonic varmepumpe HZ35XKE. Skab et behageligt indeklima i dit hjem året rundt og spar samtidig energi. Gør dig klar til at nyde en enestående oplevelse af komfort, mens du bidrager til en bæredygtig fremtid.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN