Panasonic varmepumpe luft/luft CS-HZ25ZKE (indedel)

Vælg en Panasonic varmepumpe til at skabe perfekt komfort året rundt. Energibesparende, støjfri og med kraftig køling og opvarmning.

8.322,00 kr.

Oplev den innovative Panasonic varmepumpe luft/luft CS-HZ25ZKE (indedel) og lad dig forbløffe af dens utrolige funktioner og effektivitet. Med den nyeste teknologi og smarte funktioner vil denne varmepumpe gøre dit hjem til et virkeligt behageligt sted at være.

Denne indendørs enhed er udstyret med indbygget wifi-styring, så du nemt kan kontrollere og justere temperaturen i dit hjem direkte fra din smartphone eller tablet. Med den nyeste V2 opdatering er tilslutningen endnu hurtigere og mere problemfri.

En unik feature ved denne varmepumpe er fireplace funktionen, der optimerer udnyttelsen af varmen fra din brændeovn. Når den ønskede temperatur er nået, aktiveres blæseren for at sprede varmen hurtigt og effektivt i rummet.

Panasonic CS-HZ25ZKE er også udstyret med den nyeste version af deres unikke luftrensningsteknologi, Nanoe™ X Mach3. Denne teknologi sikrer, at luften i dit hjem er ren og fri for partikler og allergener, og skaber en sundere indendørs atmosfære for dig og din familie.

Med en SCOP på 5,3 A+++, kan denne varmepumpe levere en maksimal varmekapacitet på imponerende 7,5 kW. Med en SEER på 8,9 A+++, kan den også køle og holde dit hjem behageligt på selv de varmeste dage. Denne indendørs enhed skal kombineres med CU-HZ25ZKE udedelen for optimal præstation.

Opgrader dit hjem med Panasonic varmepumpe luft/luft CS-HZ25ZKE (indedel) og nyd det optimale indeklima og den ultimative komfort året rundt. Gør din hverdag bedre med denne effektive og innovative løsning til opvarmning og køling.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN