Panasonic varmepumpe luft/luft CS-HZ25ZKE (indedel) grafit grå

Optimer dit hjem med stil og effektivitet med denne elegante Panasonic varmepumpe. Hold temperaturen behagelig året rundt med denne energibesparende løsning.

5.955,00 kr.

Denne Panasonic varmepumpe indedel i elegant grafitgrå udgave er en højtydende og energieffektiv løsning til at opvarme dit hjem på en miljøvenlig måde. Med den indbyggede wifi-styring og den seneste V2-opdatering får du en enkel og hurtig tilslutning, der giver dig fuld kontrol over temperaturen og indstillingerne via din smartphone eller tablet.

Den innovative fireplace-funktion optimerer udnyttelsen af varmen fra din brændeovn ved at aktivere blæseren, når det ønskede temperaturniveau er nået. Dette sikrer en jævn og behagelig varmefordeling i hele rummet uden spild af energi.

Panasonics avancerede luftrensnings-teknologi Nanoe™ X Mach3 SCOP 5,3 A+++, garanterer dig renere og sundere luft i dit hjem ved at reducere allergener og andre skadelige partikler. Med en imponerende maksimal varmekapacitet på 7,5 kW og en SEER-værdi på 8,9 A+++, leverer denne varmepumpe optimal varmeeffektivitet året rundt.

Sammen med den matchende udedel CU-HZ25ZKE udgør dette system en pålidelig og stilfuld varmeløsning, der kan tilpasses dine behov og skabe et behageligt indeklima i ethvert rum. Giv dit hjem den varme og komfort det fortjener med denne Panasonic varmepumpe luft/luft CS-HZ25ZKE i grafitgrå design.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN