Panasonic varmepumpe luft/luft CS-HZ35ZKE (indedel) grafit grå

Oplev ultimativ komfort med Panasonic varmepumpe CS-HZ35ZKE i elegant grafit grå farve. Effektivitet, stil og innovation forenet. Bestil nu.

6.714,00 kr.

Opgrader dit hjem med den innovative Panasonic varmepumpe luft/luft CS-HZ35ZKE i en elegant grafithvid farve. Denne luft/luft indedel er designet til at skabe en komfortabel og energieffektiv opvarmning samt nedkøling i dit hjem året rundt. Med indbygget wifi styring, kan du nemt og bekvemt styre temperaturen i dit hjem fra din smartphone eller tablet, uanset hvor i verden du befinder dig. Den nyeste V2 opdatering gør tilslutningen hurtig og enkel, så du kan nyde den avancerede teknologi uden besvær.

Varmepumpen har en unik fireplace funktion, der optimerer udnyttelsen af varmen fra din brændeovn ved at aktivere blæseren ved opnået setpunkt. Dette sikrer en jævn og behagelig varmefordeling i hele rummet. Med Panasonics innovative luftrensningsteknologi Nanoe™ X Mach3 SCOP 5,3 A+++, vil du også nyde ren og frisk luft uden at gå på kompromis med varmen.

Med en imponerende maksimal varmekapacitet på 7,9 kW og en SEER på 8,6 A+++, er denne varmepumpe både energieffektiv og kraftfuld. Den har en nominel kølekapacitet på 3,5 kW, så du får også mulighed for at nyde en behagelig køling på varme sommerdage. For maksimal ydeevne anbefales det at kombinere denne indedel med CU-HZ35ZKE udedelen.

Giv dig selv og din familie den ultimative komfort med Panasonic varmepumpe luft/luft CS-HZ35ZKE. Med dens avancerede teknologi, energieffektivitet og stilfulde design vil den ikke blot opgradere dit hjem, men også skabe et behageligt og sundt indeklima året rundt. Lad Panasonic varmepumpen tage dig til et nyt niveau af komfort og bekvemmelighed i dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN