Panasonic varmepumpe luft/luft CU-HZ25ZKE (udedel)

Oplev effektiv varme- og køleløsning med Panasonic varmepumpe. Ideel til energibesparelse og komfort året rundt. Køb nu.

5.281,00 kr.

Panasonic CU-HZ25ZKE luft/luft udedelen er det perfekte valg til dig, der ønsker optimal varmeeffektivitet og intelligent styring i dit hjem. Med indbygget wifi-styring får du en hurtig og nem tilslutning til dit varmesystem, så du kan styre temperaturen præcis, uanset hvor du befinder dig. Med den nyeste V2 opdatering kan du også nyde fordelene ved den innovative fireplace funktion, der maksimerer udnyttelsen af varmen fra din brændeovn ved at aktivere blæseren ved opnået setpunkt.

Panasonic CU-HZ25ZKE er udstyret med den nyeste version af Panasonics unikke luftrensnings teknologi Nanoe™ X Mach3, der sikrer et rent og sundt indeklima i dit hjem. Med en SCOP på 5,3 og energimærkningen A+++, kan du være sikker på, at du får en høj varmeeffektivitet og lavt energiforbrug, hvilket både gavner din pengepung og miljøet.

Med en imponerende maksimal varmekapacitet på 7,5 kW og en SEER på 8,9 opnår du en effektiv opvarmning og nedkøling af dit hjem året rundt. Den nominelle kølekapacitet på 2,5 kW sikrer dig en behagelig temperatur selv på varme sommerdage.

Panasonic varmepumpen CU-HZ25ZKE er designet til at anvendes sammen med CS-HZ25ZKE indedelen for at opnå den bedste ydeevne og komfort. Med Panasonic får du ikke kun en pålidelig og effektiv varmepumpe, men også et innovativt produkt, der tilpasses dine behov og giver dig den optimale varmeløsning til dit hjem. Investér i din komfort og energibesparelse med Panasonic CU-HZ25ZKE luft/luft udedelen og opnå et perfekt indeklima året rundt.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN