Tilbud

Panasonic Varmepumpe Luft/Luft Etherea NZ50YKE, 8,3 kW – 150-207 m²

Få et behageligt indeklima året rundt med en energieffektiv Panasonic varmepumpe. Opvarmer rum på op til 207 m², så du aldrig får det for koldt.

Original price was: 34.059,00 kr..Current price is: 33.949,00 kr..

Panasonic Varmepumpe Luft/Luft Etherea NZ50YKE revolutionerer måden, du tænker på varme og køling. Med en imponerende ydeevne på 8,3 kW kan den dække et område på 150-207 m², og det hele med enestående energibesparelser. Du vil ikke kun spare på regningen, men også nyde en behagelig og komfortabel atmosfære året rundt. Med indbygget Wi-Fi og stemmestyring kan du styre varmepumpen fra din smartphone eller med Google Assistant og Amazon Alexa. Derudover har varmepumpen en grundvarmefunktion, hvilket betyder, at den kan holde en konstant temperatur på +8/15°C med minimalt energiforbrug – perfekt til garager og lignende steder, hvor du ønsker at hindre frostskader i vintermånederne. Tag kontrol over dit indeklima med Panasonic Varmepumpe Luft/Luft Etherea NZ50YKE og oplev komforten ved at have den bedste løsning til varme og køling lige ved hånden.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN