Panasonic varmepumpe luft/luft HZ35ZKE (kit)

Få optimal komfort året rundt med Panasonic varmepumpe. Effektiv opvarmning og nedkøling i én enhed. Perfekt til dit hjem.

15.188,00 kr.

Med den imponerende Panasonic varmepumpe luft/luft HZ35ZKE (kit) får du ikke bare en pålidelig og effektiv opvarmningsløsning til dit hjem, men også en smartere måde at styre temperaturen på. Denne luft/luft varmepumpe er designet til at sikre optimal komfort og energieffektivitet, så du kan nyde en behagelig temperatur året rundt uden at bekymre dig om høje energiregninger.

Med den indbyggede wifi-styring kan du nemt og bekvemt styre varmepumpen fra din smartphone eller tablet, uanset hvor du befinder dig. Dette gør det muligt for dig at tilpasse temperaturen i dit hjem, så det altid er præcis, som du ønsker det. Takket være den nyeste V2-opdatering er tilslutningen hurtig og problemfri, så du kan komme i gang med at nyde fordelene ved din varmepumpe med det samme.

En af de innovative funktioner ved denne varmepumpe er den unikke fireplace-funktion, der optimerer udnyttelsen af varmen fra din brændeovn. Med aktivitetsblæseren kan du nyde den varme og hyggelige atmosfære fra din brændeovn endnu mere effektivt, når varmepumpen registrerer, at det ønskede temperaturniveau er opnået.

Panasonics avancerede luftrensnings teknologi Nanoe™ X Mach3 SCOP 5,3 garanterer dig ikke bare en behagelig temperatur, men også ren og frisk luft i dit hjem. Med en imponerende SCOP på 5,3 og energiklasse A+++, kan du være sikker på, at denne varmepumpe ikke kun holder dit hjem varmt, men også reducerer din energiforbrug og bidrager til en grønnere fremtid.

Med en maksimal varmekapacitet på 7,9 kW og en SEER på 8,6 A+++, er Panasonic HZ35ZKE luft/luft varmepumpen den ideelle løsning til både opvarmning og nedkøling af dit hjem. Med en nominal kølekapacitet på 3,5 kW kan du også nyde behagelig kølige temperaturer, når sommeren rammer.

Invester i din hjemmets komfort og energieffektivitet med Panasonic varmepumpe luft/luft HZ35ZKE (kit) – en pålidelig partner til at skabe det perfekte indeklima året rundt. Med denne avancerede varmepumpe vil du nyde den optimale temperaturkontrol og luftkvalitet, samtidig med at du reducerer dit energiforbrug og gør en forskel for miljøet.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN