Panasonic Varmepumpe Split Gulvmodel Z25 består af CS-Z25UFEAW-1 og CU-Z25UFEA-1 SCOP 4,70 A++ R32 kølemiddel.

Få en behagelig og effektiv opvarmning med den avancerede Panasonic Varmepumpe Split Gulvmodel Z25. SCOP 4,70 og R32 kølemiddel sikrer høj energieffektivitet.

12.555,00 kr.

Denne unikke Panasonic Varmepumpe Split Gulvmodel Z25 er en fremragende løsning til at holde dit hjem behageligt og varmt, uanset sæsonen. Med en imponerende SCOP på 4,70 og A++ energiklasse er denne varmepumpe både effektiv og økonomisk.

Med den nyeste R32 kølemiddelteknologi leverer denne varmepumpe fremragende ydelse og energieffektivitet. Den kan nemt regulere temperaturen i dit hjem, så du altid kan nyde optimal komfort, uanset om det er varmt eller koldt udenfor.

Denne gulvmodel giver dig fleksibilitet i placeringen, da den kan installeres diskret og nemt i forskellige rum i dit hjem. Den har også et stilfuldt design, der passer perfekt til enhver indretning.

Med Panasonic Varmepumpe Split Gulvmodel Z25 kan du være sikker på at få en pålidelig og holdbar løsning, der giver dig år med komfortabel varme og køling. Så gør dit hjem endnu mere imødekommende med denne innovative varmepumpe i dag.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN