Panasonic varmepumpe split NZ25YKE

Effektiv opvarmning og køling med Panasonic varmepumpe. Spar energi og nyd året rundt komfort i dit hjem med en innovativ og pålidelig løsning.

8.611,00 kr.

Panasonic varmepumpen split NZ25YKE er en ægte gamechanger, når det kommer til at holde dit hjem behageligt året rundt. Med en imponerende SCOP på 5,00 og energiklasse A++, er denne varmepumpe ikke kun et grønnere valg, men det vil også give dig øjeblikkelig varme i kølige vintermåneder og hurtig afkøling i varme sommerdage.

Den nyeste teknologi og forbedret kapacitet gør det muligt for Panasonic varmepumpe split NZ25YKE at levere en maksimal kapacitet på 6,50 kW, hvilket gør den perfekt til både små og store rum. Med dens luftrensende egenskaber kan du også nyde renere og friskere luft i dit hjem, samtidig med at du opretholder den perfekte temperatur.

En af de største fordele ved Panasonic varmepumpe split NZ25YKE er dens smarte fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre varmepumpen, uanset hvor du befinder dig. Med cloud control-teknologien kan du tilpasse temperaturen på afstand, så dit hjem altid er præcis, som du ønsker det.

Med R32-kølemidlet er denne varmepumpe også miljøvenlig og reducerer dit klimaaftryk. Så du kan nyde komforten ved at eje en varmepumpe, uden at gå på kompromis med din kærlighed til naturen.

Panasonic varmepumpe split NZ25YKE er ikke kun en opvarmnings- og afkølingsløsning, den er en investering i dit velbefindende og i en bæredygtig fremtid. Så hvorfor vente? Tag springet og oplev komforten ved Panasonic varmepumpe split NZ25YKE i dag. Dit hjem vil takke dig for det.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN