Panasonic Varmepumpe til gulvmontage indedel Luft/Luft CS-Z35UFEAW-1 – 6,2 KW, 112-155 m²

Opvarmning af hele dit hjem har aldrig været lettere med Panasonic CS-Z35UFEAW-1 Luft/Luft Varmepumpe. Spar penge og tag kontrol over dit indeklima i dag.

8.485,00 kr.

Panasonic Varmepumpe til gulvmontage er den ultimative opvarmningsløsning til dit hjem. Det smukke og elegante design gør den nem at montere på gulvet og passer perfekt under vinduer eller i rum, hvor det kan være svært at placere en traditionel væghængt varmepumpe. Denne varmepumpe er udstyret med det nyeste Nanoe luftrensningssystem, der sikrer ren og frisk luft året rundt. CS-Z35UFEAW-1 kan dække en stor mængde kvadratmeter, afhængigt af isolering, lofthøjde og andre faktorer. Med en ydeevne på 6,2 KW kan den dække ca. 112-155m². Overvejer du at investere i en varmepumpe, er Panasonic Varmepumpe til gulvmontage et sikkert valg. Din installatør hjælper dig selvfølgelig gerne med at beslutte, hvilken model der er bedst til dine behov. Med denne varmepumpe er du garanteret en vedvarende og pålidelig varmekilde til dit hjem, der er både energieffektiv og miljøvenlig.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN