Panasonic WH-ADC0309J3E5ANC split luft/vand varmepumpe indedel, 3-9 kW

Oplev den ultimative varmepumpe fra Panasonic med split luft/vand teknologi og enestående varmekapacitet på 3-9 kW. Spar energi og opnå optimal komfort i dit hjem hele året rundt.

29.999,00 kr.

Panasonic WH-ADC0309J3E5ANC split luft/vand varmepumpen er den ultimative løsning til opvarmning og nedkøling af din bolig. Den kompakte All-in-One indedel består af en hydromodul og en 185 liters varmtvandstank, der gør den velegnet til installation i velisolerede boliger. Med højkvalitetskomponenter som en vedligeholdelsesfri Inox vandbeholder, en vandpumpe med variabel hastighed og en vortex flowsensor garanterer vi en energivenlig og pålidelig opvarmning. Indedelen kan kombineres med en 1-faset udedel, alt efter boligens behov. Med et Aquarea service+ abonnement er du sikret en problemfri og vedligeholdt varmepumpe. Tag kontrol over din boligs temperatur og spar på energiregningen med denne fantastiske varmepumpe fra Panasonic.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN