Pelmondo Stock opbevaringsboks for træpiller

Opbevar dine træpiller nemt og stilfuldt med Pelmondo Stock. Holdbar kvalitet og innovativt design gør dette til den perfekte opbevaringsløsning til din brændeovn. Bestil nu.

4.249,00 kr.

Pelmondo Stock opbevaringsboks for træpiller er ikke bare en praktisk løsning til dine træpiller, det er også et stykke smuk og funktionel indretning til din terrasse eller have. Med dens elegante og moderne look er Stock boksen en perfekt companion til dit Pelmondo bordbål.

Stock opbevaringsboksen har en praktisk låg i toppen, så du nemt kan få adgang til dine træpiller. Rummet er optimalt stort til at opbevare en større mængde træpiller, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør midt i hyggelige bål-aftener. Boksen er udført i pulverlakeret stål og med enkeltlags sikkerhedsglas, så den tåler at stå ude hele året rundt og samtidig er nem at rengøre.

Pelmondo Stock opbevaringsboksen er også en fleksibel løsning. Hvis du tilkøber Pelmondo hynden, giver det mulighed for at forvandle boksen til en behagelig siddeplads, så dine gæster kan slappe af og nyde hyggelige aftener på terrassen. Vægt på kun 33 kg gør boksen nem at flytte rundt efter eget ønske og behov.

Så hvis du ønsker både praktisk og flot opbevaring til dine træpiller, så er Pelmondo Stock opbevaringsboks et klart valg.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN