PROFORT multiGuard Remote IO sender via GSM. Til aktivering af varmepumper. 3 digitale/analog indgang. Relæ-udgang. Inkl. strømfors./batteri

Optimer din varmepumpe-aktivering med PROFORT multiGuard Remote IO. Send data via GSM og få 3 digitale/analoge indgange og en relæ-udgang. Køb med strømforsyning og batteri.

2.631,00 kr.

PROFORT multiGuard Remote IO sender via GSM er den ultimative løsning til at styre og overvåge din varmepumpe. Med 3 digitale/analoge indgange kan du overvåge og kontrollere forskellige variabler såsom temperatur, tryk, strømforbrug m.m., så du altid har fuld kontrol over din varmepumpe.

Denne sender kan aktiveres via GSM, hvilket betyder, at du altid kan styre din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig. Desuden er der en relæ-udgang, som gør det muligt at tænde og slukke for varmepumpen fra fjernbetjeningen. Alt dette inklusiv strømforsyning/batteri.

PROFORT multiGuard Remote IO er den perfekte løsning til alle, der ønsker at have fuld kontrol over deres varmepumpe og samtidig ønsker at være fri af fysiske begrænsninger. Med dens innovative teknologi er det nemt at holde øje med og styre din varmepumpe fra hvor som helst, når som helst.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN