Samsung Nordic Extreme 09 varmepumpe

Få køligt indeklima i sommervarmen & varme i vinterkulden med Samsung Nordic Extreme 09 varmepumpen – energieffektiv, stilren & nem at betjene.

11.499,00 kr.

Med Samsung Nordic Extreme 09 varmepumpen får du mere end bare en varmepumpe. Du får en enhed, der kan give dit hjem den perfekte temperatur hele året rundt. Takket være dens imponerende energieffektivitet kan du spare penge på din varmeregning, samtidig med at den giver dig en mere jævn og behagelig temperatur i dit hjem.

Men det er ikke kun dens effektivitet, der gør denne varmepumpe til et must-have. Den har også en række funktioner, som gør betjeningen enkel og bekvem. Med en wi-fi-forbindelse og SmartThings-appen kan du nemt styre temperaturen i dit hjem uden at skulle rejse dig fra sofaen. Og dens støjsvage drift betyder, at den ikke vil forstyrre din ro i hjemmet.

Endelig er det værd at nævne Easy Filter Plus – en funktion, der utroligt nok gør det let at vedligeholde din varmepumpe. Du behøver ikke at bekymre dig om tætte filtre og støv, da denne enhed har en let tilgængelig filterløsning.

Kort sagt tilbyder Samsung Nordic Extreme 09 varmepumpen en kombination af energieffektivitet, let betjening og nem vedligeholdelse, der gør den til din bedste ven hele året rundt. Samtidig med at du sparer penge og får en mere jævn temperatur i dit hjem, kan du slappe af vel vidende, at denne enhed er en af de bedste på markedet.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN