sera Pond Granulat, Dam fisk, Tør fiskefoder, Træpiller, Vitamin A, Vitamin B1, vitamin B2, vitamin C, vitamin D3, vitamin E, Stor, Mellem, 32,1%

Forkæl dine damfisk med Sera Pond Granulat. Dette unikke fiskefoder indeholder en høj koncentration af vigtige vitaminer og næringsstoffer. Findes i stor og mellem størrelse.

80,00 kr.

Ser du efter et næringsrigt foder til dine damfisk? Så er sera Pond Granulat det perfekte valg for dig. Med en blanding af vitaminer A, B1, B2, C, D3, og E, vil dette tørre fiskefoder sikre, at dine fisk får alle de essentielle næringsstoffer, de behøver for at trives og vokse. Det er nemt at bruge, bare drys granulaterne i dammen, og fiskene vil straks flokkes om det. Med størrelser til både store og mellemstore fisk, kan du være sikker på, at alle dine damfisk får den næring, de behøver, mens de nyder en lækker snack. Uanset om du er en erfaren fiskeejer eller bare starter ud, så tjek sera Pond Granulat ud i dag og giv dine damfisk den bedste ernæringsmæssige støtte, de fortjener.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN