Tilbud

Siemens WT4HXKL9DN – Kondenstørretumbler med varmepumpe

Få tøjet tørt og skånet med Siemens WT4HXKL9DN. Spar energi med varmepumpeteknologi og nyd den stille drift. Køb den nu.

11.950,00 kr.

Oplev en revolutionerende tørretumbleroplevelse med Siemens WT4HXKL9DN – Kondenstørretumbler med varmepumpe. Med denne innovative tørretumbler kan du give dit tøj den mest skånsomme, effektive og bæredygtige tørring. Med en intelligent Home Connect funktion, kan du fjernbetjene tørretumbleren via din smartphone og styre din tøjvask præcis som det passer dig. Det intelligente Cleaning-system sikrer, at du altid har en ren tørretumbler, og det enkle smartFinish system gør det let at styre tørringsprocessen. Tørretumbleren er energieffektiv med sin varmepumpeteknologi, og den behandler dit tøj på en skånsom måde. Siemens WT4HXKL9DN – Kondenstørretumbler med varmepumpe er den perfekte løsning til at vaske og tørre dit tøj på den hurtigste, smarteste og mest effektive måde.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN