Thermex Varmepumpe Heatpump Easy Compact

Få mere for pengene med Thermex varmepumpe – Spar på energiregning og skån miljøet. Let installation, stilrent design og høj kvalitet.

30.771,75 kr.

Drømmer du om at spare penge og samtidig tage bedre miljømæssige valg? Så er Thermex Varmepumpe Heatpump Easy Compact det rette valg for dig. Med sin innovative teknologi samler denne varmepumpe både kompressor og fordamperdel i én enhed i indendørsdelen, så du slipper for at have en stor og klodset enhed stående eller hængende udendørs.

Thermex Varmepumpe Heatpump Easy Compact er så nem at installere, at selv din bedstemor kunne gøre det. Desuden har den en avanceret teknologi, der sørger for at regulere temperaturen i dit hjem og gøre det til en varm og hyggelig oase, uanset om det er sommer eller vinter.

Ved at vælge Thermex Varmepumpe Heatpump Easy Compact, kan du spare penge på din energiregning og gøre en positiv forskel for miljøet. Så hvorfor ikke investere i din fremtid og samtidig nyde godt af et mere behageligt inneklima – bestil din Thermex Varmepumpe Heatpump Easy Compact i dag.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN